ALS LEVEN EN GENIETEN KRUIST, DRINKT MEN GEEN BIER MAAR GEBALDE VUIST

Gebalde Vuist Blond
Heerlijk Blond bier met een fruitige geur en een intense smaak. Met weinig koolzuur en het gebruik van de Engelse hopsoorten Fuggles en East Kent Goldings, is dit een klassieke Britse blonde Ale.
- Ingrediënten: Water, gerstemout, tarwemout, hop en gist.
- Type: Blond
- Inhoud: 33 cl.
- Alcohol: 6,4 % Vol.
- IBU: 29
- EBC: 8
- Drink Temp.: 9 graden
Ambachtelijk gebrouwen blond bier.

Gebalde Vuist Witpen
Gebalde Vuist witbier is een frisse pint die gebrouwen is met Citra-hop. Een heerlijk biertje in de zon! De Witpen is een ode aan voetbalvereniging v.v. Giessen die helaas niet meer bestaat.
- Ingrediënten: Water, gerstemout, tarwemout, hop en gist.
- Type: Witbier
- Inhoud: 33 cl.
- Alcohol: 4.8 % Vol.
- IBU: 25
- EBC: 12
- Drink Temp.: 4 graden
Daaaaaar komt munne witpen aan!

Gebalde Vuist N.P.A.
De Nieuwendijkse Pale Ale is een fris bier met een fantastische bloemige geur. Na de hoofdgisting wordt er Amarillo als drooghop toegevoegd bij het lageren. Dit geeft het bier zijn heerlijke geur en smaak.
- Ingrediënten: Water, gerstemout, tarwemout, hop en gist.
- Type: NPA
- Inhoud: 33 cl.
- Alcohol: 5.1 % Vol.
- IBU: 32
- EBC: 10
- Drink Temp.: 5 graden
Een echte lokale Pale Ale, de N.P.A.

Grienduil
Dit is een ode aan de Griendwerker van weleer. Een smaakvol rookbier met robuust karakter wat doet denken aan de Griendwerkers die na een week als Grienduilen uit de Biesbosch kwamen.
- Ingrediënten: Water, gerstemout, rookmout, hop en gist.
- Type: Rookbier
- Inhoud: 33 cl.
- Alcohol: 8,3 % Vol.
- IBU: 31
- EBC: 53
- Drink Temp.: 10 graden
Neemt je mee naar het verleden.

Gebalde Vuist Vat
Dit is het paradepaardje van brouwerij Gebalde Vuist. Het bier wordt enkele maanden op eikenvaten gerijpt en ondergaat een ware smaaktransformatie. De bieren die op het vat gaan zijn steeds wisselend.
- Ingrediënten: Wisselend - Water, gerstemout, tarwemout, hop en gist.
- Type: Eikenvat gelagerd
- Inhoud: 33 cl.
- Alcohol: Wisselend
- IBU: Wisselend
- EBC: Wisselend
- Drink Temp.: Wisselend
Ambachtelijk in vaten gelagerd bier.

Gebalde Vuist - Eigen Recept
Uw eigen brouwsel van brouwerij Gebalde Vuist! Het bier is geheel op maat en zolang het drinkbaar is, zijn de variaties eindeloos. Contacteer ons voor de mogelijkheden.
- Ingrediënten: Recept op maat
- Type: Naar wens
- Inhoud: Van borrelglas tot vat
- Alcohol: Zolang het drinkbaar is
- IBU: Van bitter naar zoet, zuur, zout tot umami
- EBC: Van kraakhelder tot gitzwart
- Drink Temp.: Van ijskoud tot smerig lauw
Verkooppunten Gebalde Vuist
Hoogstraat 62
4251 CN Werkendam |
|
Het Rond 13
4285 DE Woudrichem
|
|
De Linie 30
4208 DE Gorinchem
|
|
Ambachtsweg 1
3381 LN Giessenburg
|
|
|
Horecapunten
|
|
kruisstraat 16, 4286AN Almkerk
|
|
|
Kildijk 143, 4255TH Nieuwendijk
|
|
Doornseweg 2b, 4255gz Nieuwendijk
|
Neem contact met ons op
Lokale Ambachtelijke Brouwerij
Wat ooit begon met een kant en klaar recept en een jarenlange passie om bier te drinken, is inmiddels uitgegroeid tot een ware brouwerij. Onze bieren worden namelijk gebrouwen in Nanobrouwerij Gebalde Vuist. Sinds 2019 zijn wij gevestigd in het historische 'Pomphuis' aan de Buitendijk tussen Hank en Nieuwendijk. Wij kunnen met trots garanderen dat ons bier 100% vanuit "de klaai" komt.
Tobben en zwoegen
Na jarenlang tobben en zwoegen is het ons dan eindelijk gelukt om iets fatsoenlijks op de markt te zetten. Ons eerste bier heeft een ware smaakrevolutie doorgemaakt wat uiteindelijk heeft geleid tot Gebalde Vuist Blond. Na de introductie in 2016, hebben we verschillende andere bieren aan de collectie toegevoegd. Ook is het altijd mogelijk om zelf uw bier samen te laten stellen!
Gekoeld drinken
Ons zuiver Brabants drinkwater wordt op de meest efficiënte manier gebruikt en in het proces niet aangepast. De PH-waarde blijft intact en dit geeft Gebalde Vuist zijn eigen specifieke smaak. Wij laten ons bier op natuurlijke wijze afkoelen door het simpelweg een dag te laten bijkomen zodat het op de juiste vergistingstemperatuur komt. Iedere Gebalde Vuist heeft dus zijn eigen temperatuur waar de smaak het beste tot zijn recht komt.